U5/U6 Piger/Drenge

Velkomstbesked

U5/U6 er et træningstilbud for årgang 2017 og 2018 hvor håndbold og fællesskab er i højsædet. Målet er at skabe en sjov, udviklende og legende indgangsvinkel til håndbolden. Vi arbejder med motorik og kroppens ABC. Håndbold skal leges ind. Vi er en flok friske piger og drenge, der gerne vil have endnu flere håndboldvenner på holdet, så hvis du har lyst, så kig forbi til en træning. Husk: Træningstøj, indendørs sko og drikkedunk!!! Vi glæder os til at møde jer, og byde jer velkomne på holdet. Håndboldhilsener THH Ved spørgsmål kontakt Kasper Klitgaard. Tlf: 40401905 Mail: klitgaard79@hotmail.com

Kontaktperson

Profile Image
Pernille Ravn Milan Nørregaard

Følg os på Facebook

Kommende aktiviteter

April
Tir
16
Træning
16:30 - 17:30
Helsinge Hallen - Hal 1
Tir
23
Træning
16:30 - 17:30
Helsinge Hallen - Hal 1
Tir
30
Træning
16:30 - 17:30
Helsinge Hallen - Hal 1

Holdnyheder

Der er i øjeblikket ingen aktuelle nyheder

Trænere

Profile Image
Pernille Ravn Milan Nørregaard

Gallerier

Profiler

Profile Image
Andreas Falck Holm
Asger Sommer
Emil Peter Lindegaard
Isabella Tornslev
Louise Nielsen
Lucca Lærke Nielsen
Profile Image
Magnus Slott Borchersen Madsen
Nicholas Van Dijk

​Holdtilmelding/Kontingent

​Holdtilmelding/Kontingent

Kontingent betales som hovedregel når du tilmeldes et hold, hvor hold eller trup vælges via formularen Ny Spiller. Du kan tilmelde dig til dit hold ved at indsende udfyldt Ny Spiller formular.

Betaling for sæson vil være mulig fra primo september måned og frem. Kontingent efter 15. september vil kontingent blive opkrævet til fuld pris. Efter 1 februar gives der 50% på årets kontingent. I sommerperioden er det gratis at være tilmeldt hold i Team Helsinge Håndbold.

Husk at Trænere ikke må lade dig spille kampe, hvis ikke du har betalt kontingent.

Har du ikke mulighed for at indbetale med betalingskort, skal du kontakte kasseren. Bestyrelsen har besluttet at det ikke længere skal være muligt at indbetale til bankkonto direkte. Årsagen er vi ønsker at effektiviserer de administrative rutiner.

​Tilskud til Kontingent

​Tilskud til Kontingent

Team Helsinge gør opmærksom på at Gribskov kommune i visse tilfælde kan yde tilskud til kontingent til bl.a. håndbold. Det gøres konkret ved at nedenstående blanket udfyldes og underskrives at en forældre og Team Helsinge.

De mere detailerede regler kan findes på kommunens hjemmeside www.gribskov.dk under Kultur, idræt og turisme. Der står kriterierne og andre oplysninger.

Bestyrelseskontakt

Profile Image
Thomas Klitgaard Thomsen

Øvrige Overførsler/betalinger

Øvrige Overførsler/betalinger

Hvis du skal overføre andre beløb til Team Helsinge Håndbold eller skulle få lyst til at donere ekstra penge til klubben, så brug vores bankkonto 6301-1594656
- venligst marker tydeligt, hvad overførslen drejer sig om - og send en mail til Bestyrelseskontakten.

Holdkontingent

250,00 kr. 1. mar