Klubnyheder

Godt nyt til vores målmænd!

23. maj 2019, 22.04

Vi har først på året søgt Sparekassen Sjælland fonden og DIF/DGI fonden om penge til indkøb af en målmandstrænermaskine - en såkaldt Winshot Handball 1500! Det er en dyr træningsmakker og vi er mega taknemmelige for, at vi har været så heldige at have modtaget 2 x 25.000 kr fra de to fonde. Et KÆMPE TAK til Sparekassen Sjælland fonden og DIF/DGI fonden - fantastisk!!!

Winshot Handball er udviklet i samarbejde med blandt andre Team Danmark og Ulrik Wilbek. Flere af Europas top håndboldklubber har denne maskine, hvor den indgår i den daglige træning. Niklas Landin bruger fx maskinen i THW Kiel - og nu har vi den så også i Team Helsinge Håndbold...

Winshot Handball 1500 kan sende bolde afsted med helt op til 140 km/t, men kan også skyde med lavere hastighed, der er mere relevant for de mindre børn i klubben. Det betyder, at ALLE klubbens målmænd vil forhåbentligt få stor glæde af maskinen.

Som nævnt tidligere er Winshot Handball 1500 en dyr træningsmakker og er i sagens natur ikke helt ufarlig, hvorfor der vil være helt faste regler for brug af maskinen. Børn må fx ikke betjene eller kravle på maskinen.

Vi håber at alle vores målmænd vil blive glade for deres nye træningsmakker! Markspillerene vil også få glæde af maskinen til fx kontraløb. Maskinen skyder uden problemer bolden fra mål til mål.

Klubnyheder