U17 Piger

Velkomstbesked

Velkommen til U17 pigernes side. Vi er en gruppe på ca 15 piger, som træner og hygger os rigtigt meget, og der er helt sikkert plads til flere nye holdkammerater. Vi arbejder hårdt til træning på at udvikle os både som hold og individuelt, og vi er 2 trænere til at fejlrette og støtte. Vi træner både styrketræning i center, vi løber udendørs samt træner i flere haller. Derudover deltager vi i flere stævner, både i Danmark og udlandet. Håber at se nye spillere og nye målvogtere, så er du interesseret er du velkommen til at komme til en træning, og prøve det af. Kom glad🤗 Mvh. Trænerteamet

Kontaktperson

Martin Kristensen

Følg os på Facebook

Kommende aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Holdnyheder

Der er i øjeblikket ingen aktuelle nyheder

Trænere

Martin Kristensen

Sæsonen 2018/19

Profiler

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler

​Holdtilmelding/Kontingent

​Holdtilmelding/Kontingent

Kontingent betales som hovedregel når du tilmeldes et hold, hvor hold eller trup vælges via formularen Ny Spiller. Du kan tilmelde dig til dit hold ved at indsende udfyldt Ny Spiller formular.

Betaling for sæson vil være mulig fra primo september måned og frem. Kontingent efter 15. september vil kontingent blive opkrævet til fuld pris. Efter 1 februar gives der 50% på årets kontingent. I sommerperioden er det gratis at være tilmeldt hold i Team Helsinge Håndbold.

Husk at Trænere ikke må lade dig spille kampe, hvis ikke du har betalt kontingent.

Har du ikke mulighed for at indbetale med betalingskort, skal du kontakte kasseren. Bestyrelsen har besluttet at det ikke længere skal være muligt at indbetale til bankkonto direkte. Årsagen er vi ønsker at effektiviserer de administrative rutiner.

​Tilskud til Kontingent

​Tilskud til Kontingent

Team Helsinge gør opmærksom på at Gribskov kommune i visse tilfælde kan yde tilskud til kontingent til bl.a. håndbold. Det gøres konkret ved at nedenstående blanket udfyldes og underskrives at en forældre og Team Helsinge.

De mere detailerede regler kan findes på kommunens hjemmeside www.gribskov.dk under Kultur, idræt og turisme. Der står kriterierne og andre oplysninger.

Bestyrelseskontakt

Profile Image
Thomas Klitgaard Thomsen

Øvrige Overførsler/betalinger

Øvrige Overførsler/betalinger

Hvis du skal overføre andre beløb til Team Helsinge Håndbold eller skulle få lyst til at donere ekstra penge til klubben, så brug vores bankkonto 6301-1594656
- venligst marker tydeligt, hvad overførslen drejer sig om - og send en mail til Bestyrelseskontakten.

Holdkontingent

700,00 kr. 1. mar