Klubnyheder
W1siziisijiwmtcvmtevmzavn2v5z2f5cng0a19mzwfkzxjib2fyzf9ib2xkc3bvcnqxlmpwzyjdxq?sha=eba41dccc2559d4a

SupportUs og THHs venner

22. september 2020, 15.56

THH’s Venner har gennem mange år gennemført forskellige aktiviteter – ikke mindst deltagelse i Roskilde Festivalen – tjent en del penge, som er gået videre til THH som støtte til ture og andre aktiviteter.


Efter et par ret sløje år i Roskilde har vi droppet vores medvirken der og har ligget stille i et stykke tid.


Nu er vi så – med nye kræfter i bestyrelsen klar til at starte nye aktiviteter op – så vi forhåbentligt igen kan hjælpe klubben og dermed også jer økonomisk – og derfor har vi behov for jeres hjælp.


Vores første aktivitet er et samarbejde med SupportUs, hvor vi – eller rettere I – sælger toiletpapir og køkkenrulle, samt sorte og hvide bambus sokker, hvor foreningen så får et kontant beløb pr. solgt pakke. 


Toiletpapir og køkkenrulle er noget alle har brug for - hver eneste dag. 

Bambus sokkerne er af bedste kvalitet, og det er jo også noget alle bruger eller kan bruge. Så dette skulle være nemt at sælge.

Vi skyder projektet i gang i uge 40, og kampagnen løber til og med uge 42, hvorefter varerne bliver udleveret i slutningen af uge 43.


I vil i løbet af næste uge få yderligere informationer og materiale vedrørende projektet – og så håber vi selvfølgelig, at så mange som muligt vil støtte op om det.

W1siziisijiwmtkvmdmvmjmvmxp1oha5bnf5d19ta3lzy3jhcgvycziwmtkwmzizlmpwzyjdxq?sha=13eb2bab1fc85347