Klubnyheder

Lydia Jensen æresmedlem i RIF

7. februar 2019, 00.32

En af Team Helsinge Håndbolds helt store ildsjæle, Lydia Jensen, blev i lørdags udnævnt til æresmedlem i RIF.


Det blev hun bl.a. qua sine store arbejdsindsats i det tidligere Ramløse Håndbold, hvor hun i sin tid var med til at starte håndbold for de helt små børn, og selv var en dygtig både håndbold- og fodboldspiller.


Da Ramløse Håndbold blev til Team Helsinge Håndbold, fortsatte Lydia som ildsjæl blandt Old Girls og andre motionister, og hun har været en engageret forælder for de hold, hvor hendes to drenge, Thomas og Anders, spillede.


Lydia var en af initiativtagerne til at stifte Team Håndbolds Venner - en støtteforening for THH ungdom, og her har hun igennem 16 år været tovholder på THH Venners Bagelbod ved Roskilde Festivalen. Salget fra boden har betydet, at der er samlet mere end 1,2 millioner kroner sammen til Team Helsinge Håndbold Ungdom gennem tiderne.


Vi behøver vel ikke at nævne, at Lydia selvfølgelig også var frivillig til THH Julecup, at hun er en trofast støtte ved alle NH`s hjemmekampe, og at hun fortsat har et hjerte, der banker for Team Helsinge Håndbold.


Sidst men ikke mindst er det vigtigt at understrege, hvilken fantastisk rollemodel Lydia er for frivillige i Team Helsinge Håndbold. Det er fantastisk at se den palet af frivilligt arbejde Lydia har præsteret gennem årene - altid med stort engagement, et smil på læben og en klar kommentar til hvordan tingene skal være. Lydia stiller nemlig også store krav, mest til sig selv, men også til de mennesker, hun omgiver sig med, der skal være orden og struktur på tingene.


Der skal lyde et kæmpe stort tillykke til Lydia fra os alle i Team Helsinge Håndbold.


Klubnyheder