U8 Piger/Drenge

Velkomstbesked

Velkommen til U8 holdet i Team Helsinge Håndbold.
U8 holdet er for drenge og piger født i 2015 & 2016. På U8 holdet træner vi to gange om ugen. Vi har fokus på afleveringsøvelser, driblinger og finter. Missionen er at udvikle den enkelte spiller mest muligt – både som individualist og ikke mindst som holdspiller. I løbet af sæsonen deltager vi ved 9-10 mini-stævner, hvor vi prøver kræfter mod andre klubber fra Nordsjælland og København. Udover at spille håndbold, vægtes kammeratskabet og sammenholdet blandt spillerne højt - vi har det bare rigtig sjovt på U8 holdet....
Vi træner tirsdage 16.00-17.30 i Helsinge Hallerne - Hal 3 og lørdage fra 10:00-11:00 (såfremt det kan lade sig gøre).
Opstartsdato for sæson 2023/2024: Vi starter sæsonen op tirsdag den 9. maj 2023 kl. 16:00-17:30 i Helsinge Hallerne - Hal 3.

Kontaktperson

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler

Følg os på Facebook

Trænere

Profile Image
Kasper Klitgaard

​Holdtilmelding/Kontingent

​Holdtilmelding/Kontingent

Kontingent betales som hovedregel når du tilmeldes et hold, hvor hold eller trup vælges via formularen Ny Spiller. Du kan tilmelde dig til dit hold ved at indsende udfyldt Ny Spiller formular.

Betaling for sæson vil være mulig fra primo september måned og frem. Kontingent efter 15. september vil kontingent blive opkrævet til fuld pris. Efter 1 februar gives der 50% på årets kontingent. I sommerperioden er det gratis at være tilmeldt hold i Team Helsinge Håndbold.

Husk at Trænere ikke må lade dig spille kampe, hvis ikke du har betalt kontingent.

Har du ikke mulighed for at indbetale med betalingskort, skal du kontakte kasseren. Bestyrelsen har besluttet at det ikke længere skal være muligt at indbetale til bankkonto direkte. Årsagen er vi ønsker at effektiviserer de administrative rutiner.

​Tilskud til Kontingent

​Tilskud til Kontingent

Team Helsinge gør opmærksom på at Gribskov kommune i visse tilfælde kan yde tilskud til kontingent til bl.a. håndbold. Det gøres konkret ved at nedenstående blanket udfyldes og underskrives at en forældre og Team Helsinge.

De mere detailerede regler kan findes på kommunens hjemmeside www.gribskov.dk under Kultur, idræt og turisme. Der står kriterierne og andre oplysninger.

1.600,00 kr. 1. aug

Bestyrelseskontakt

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler

Øvrige Overførsler/betalinger

Øvrige Overførsler/betalinger

Hvis du skal overføre andre beløb til Team Helsinge Håndbold eller skulle få lyst til at donere ekstra penge til klubben, så brug vores bankkonto 6301-1594656
- venligst marker tydeligt, hvad overførslen drejer sig om - og send en mail til Bestyrelseskontakten.

Holdkontingent