Klubnyheder

3. division damer - det går da meget godt

10. februar 2019, 23.23

2019 er startet forrygende for vores 3 div. damer. 4 kampe er blevet til 8 point.


Vi har mødt både tophold( VHC Vidar samt Rudersdal) samt hold længere nede i tabellen og alle er blevet vundet.


I dag var det vores onde ånd fra Lyngby der bød op til dans. Eftersom vi tabte den første kamp med 1 var vi meget sultne efter revanche.


Kampen startede lidt nervøst fra vores side, men som kampen skred frem var sejren på intet tidspunkt i fare. En meget sikker 10 måls sejr blev kørt hjem.


Super seriøs indstilling i dag fra hele holdet. Synes alle bød ind og det er det der kendetegner bredden på et hold. Nogle rammer dagen andre gør ikke, men super fedt at se at når man bliver skiftet ind så yder man sit bedste.


I dag synes jeg dog at der er 2 der fortjener at bliver fremhævet.


Josefine Hansegård, du spiller en super kamp i dag. Det er aldrig nemt at skulle fylde en plads ud på et hold, men når du spiller 2x30 og på en plads hvor du var den eneste, det viser sgu' klasse. Flot forsvarsspil og gode mål i angrebet. Flot indsats.


Stine Thorup Andersen, du spiller en rigtig flot kamp i dag. Der bliver styret og kæmpet i forsvaret i 60 min. på et rigtig højt niveau. Du formår derudover at spille, styre og scorer masser mål i angrebet i dag også. Stort overblik i begge ender, rigtig flot.


Nu har vi igen en lille pause indtil Team Amager kommer på besøg den 24/2 i Ramløse hallen. 

(arkiv foto fra tidl. kamp mod Lyngby)
(arkiv foto fra tidl. kamp mod Lyngby)
Klubnyheder